O noua amenda GDPR…Materiale Constructii Online SRL

 Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat o investigație la SC Materiale Constructii Online SRL, în calitate de operator, în cadrul căreia a constatat încălcarea dispozițiilor Regulamentului General privind Protecția Datelor.

SC Materiale Construcții Online SRL, în calitate de operator, a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 9.897,2 lei (echivalentul sumei de 2000 EURO), pentru încălcarea dispozițiilor art. 58 alin. (1), coroborat cu art. 83 alin. (5) din Regulamentul General privind Protecția Datelor.

Investigația a fost demarată ca urmare a unei plângeri formulate de un petent care a reclamat faptul că reprezentanții site-ului www.depozit-online.ro nu au dat curs solicitărilor sale de ștergere a contului.

În cadrul investigației în scris efectuate la SC Materiale Construcții Online SRL, deținătoare a site-ului www.depozit-online.ro, s-a constatat că acest operator nu a furnizat informațiile solicitate de Autoritatea Națională de Supraveghere prin adresele transmise.

Distribuie articolul:
  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cele mai recente

  Vrei produse și automatizari?

  Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent.

  Ne pasă de protecția datelor dumneavoastră. Citiți Politica noastră de confidențialitate.

  Completează formularul pentru a primi o ofertă personalizată.

  Completează formularul pentru a primi o ofertă personalizată.

  Completează formularul pentru a primi o ofertă personalizată.

  Formular trimis cu succes.

  Suntem incantați sa vorbim despre proiectul tău și să iți prezentăm o ofertă personalizată. Așteptam cu interes să luăm legătura cu tine pentru a discuta mai multe detalii.