Online Media Solutions - Agenție Web Design

Creați site-uri web personalizate cu agenția de web design Online Media Solutions. Soluții complete, de la design la lansare.

Toate nevoile tale de design web acoperite

Echipa noastră de designeri web experimentați specializați în crearea de site-uri web uimitoare, care nu numai că arată grozav, ci oferă și rezultate. Indiferent dacă ești proprietarul unei afaceri mici care dorește să-și stabilească prezența online sau o companie mai mare în nevoie de o revigorare a site-ului web, avem expertiza și instrumentele necesare pentru a face ca acest lucru să se întâmple.

La Online Media Solutions, credem că designul web este mai mult decât doar grafică frumoasă și animații extravagante. Înțelegem că site-ul tău este fața afacerii tale, motiv pentru care abordăm un proces cuprinzător de design web, concentrat pe obiectivele tale de afaceri, publicul țintă și experiența utilizatorului.

Echipa noastră de designeri și dezvoltatori talentați va lucra împreună cu tine pentru a crea un site web care nu doar arată bine, ci care funcționează perfect pe toate dispozitivele. Folosim cele mai noi tehnologii și cadre de lucru de design web pentru a ne asigura că site-ul tău este rapid, securizat și optimizat pentru motoarele de căutare.

Putem construi site-uri web statice care se încarcă rapid pentru afacerile ale căror conținut se schimbă rar, precum și site-uri web administrate cu conținut prin intermediul Wordpress sau Webflow și magazine online construite cu Shopify sau Woo Commerce.

Serviciile noastre de design web includ totul, de la design și dezvoltare web personalizate până la întreținerea și suportul site-ului web. Ne vom ocupa de toate, de la conceptul inițial la lansarea finală, astfel încât tu să te poți concentra pe gestionarea afacerii tale.

De ce să lucrați cu Online Media Solutions?

Ne-am angajat să oferim servicii de excepție clienților noștri și să livrăm funcționalitate impecabilă în fiecare proiect de creare de site-uri web.

Echipa noastră este formată din experți care se specializează în dezvoltarea de site-uri web personalizate pentru întreprinderi mici și mijlocii, care sunt ușor de utilizat și de navigat.

Creăm site-uri web care nu numai că arată bine, ci și aduc rezultate fantastice și au un impact pozitiv asupra afacerii dumneavoastră.
Pasul 1
Analiza si oferta
Pentru a te ajuta să atingi obiectivele în afacerea ta, dorim să înțelegem în profunzime domeniul tău de activitate și să ne concentrăm pe nevoile și dorințele tale.
Pasul 2
Semnare contract
După ce am discutat detaliile proiectului și ți-am prezentat oferta noastră, te invităm să analizezi propunerea noastră și să ne spui dacă suntem alegerea potrivită pentru afacerea ta.
Pasul 3
Strategie si planificare
Indiferent daca doriti sa dezvoltati un site de prezentare sau un magazin online, ne asiguram ca proiectul dumneavoastra este realizat in totalitate conform cerintelor dumneavoastra si cu cele mai noi functionalitati.
Pasul 4
Design si dezvoltare
In cadrul proiectului tau, vom lucra strans cu tine pentru a ne asigura ca design-ul si functionalitatile site-ului sau magazinului online sunt pe placul tau
Pasul 5
Testare
Ne asiguram ca site-ul sau magazinul online este pregatit pentru lansare prin verificarea tuturor functionalitatilor si a experientei utilizatorului.
Pasul 6
Lansare
Felicitări pentru finalizarea proiectului tău! Acum este momentul în care poți vedea fructele muncii tale, întrucât utilizatorii vor începe să își facă drum spre website-ul tău și să facă primii pași spre a deveni clienți loiali.

Site-urile construite de noi sunt complet adaptate pentru a fi accesate de pe dispozitive mobile.

Site-urile noastre sunt perfect adaptate pentru a fi vizitate de pe orice dispozitiv mobil, fără a compromite experiența utilizatorilor.

Colaborăm împreună pentru a-ți maximiza prezența online și a-ți aduce beneficii deplin din aceasta.

Design-ul intuitiv și optimizat, alături de performanțele ridicate ale platformelor noastre online, vor asigura o navigare fluentă și plăcută de fiecare dată, indiferent de tipul de dispozitiv utilizat.

Indiferent dacă utilizatorii accesează site-urile noastre de pe smartphone-uri, tablete sau alte dispozitive mobile, ei vor beneficia de o experiență de navigare excelentă, fără a întâmpina probleme de încărcare sau de afișare a conținutului.

În plus, având în vedere creșterea continuă a traficului de pe dispozitive mobile, am investit timp și resurse considerabile pentru a asigura o optimizare perfectă a site-urilor noastre pentru acest tip de utilizatori.

Să vorbim despre nevoile dvs. de site

Luați legătura cu noi pentru a discuta despre cerințele site-ului dvs. Fie că aveți nevoie de un site nou, o reproiectare a unui site invechit, un site web static sau un magazin online, vă putem ajuta.
Contactați-ne

Vrei produse și automatizari?

Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent.

Ne pasă de protecția datelor dumneavoastră. Citiți Politica noastră de confidențialitate.

Completează formularul pentru a primi o ofertă personalizată.

Completează formularul pentru a primi o ofertă personalizată.

Completează formularul pentru a primi o ofertă personalizată.

Formular trimis cu succes.

Suntem incantați sa vorbim despre proiectul tău și să iți prezentăm o ofertă personalizată. Așteptam cu interes să luăm legătura cu tine pentru a discuta mai multe detalii.