Desktop Publishing

Design grafic și publicare electronică a documentelor.

Ce înseamnă desktop publishing?

Desktop publishing (DTP) este termenul utilizat pentru a descrie procesul de proiectare și formatare a documentelor pentru publicarea în format digital, cum ar fi broșuri, pliante, cataloage, reviste, cărți și alte materiale.

Descriere serviciu

  • Într-un proiect de traducere, este important să se asigure că produsul final este nu numai precis, ci și estetic plăcut și ușor de citit pentru publicul țintă. Pentru a realiza acest lucru, echipa noastră de profesioniști în grafică și design poate oferi servicii de desktop publishing (DTP) pentru a combina traducerea cu designul grafic și a asigura că documentele dvs. arată la fel de bine ca textul sursă.
  • Echipa noastră de designeri lucrează în strânsă colaborare cu traducătorii, editorii și corectorii pentru a se asigura că toate aspectele documentelor sunt atent revizuite și adaptate la nevoile publicului țintă. Aceștia pot comunica cu managerii de proiect în timp real pentru a asigura o coordonare eficientă și pentru a face schimb de feedback și idei cu privire la orice proiect.
  • Toți membrii echipei noastre sunt instruiți în timpul procesului de traducere pentru a asigura cea mai bună calitate a produsului final. În plus, avem o abordare proactivă și flexibilă pentru a face față oricăror cerințe speciale sau neașteptate ale proiectului, oferindu-vă un serviciu de traducere DTP rapid și eficient.

Carti de vizita

Promovați afacerea dvs. cu o carte de vizită. O carte de vizită ramâne o metodă de promovare off-line a afacerii. Puteti printa chiar și un cod QR cu toate detaliile afacerii dvs, metode de contact, site web.

Flyere, pliante

Afacerea dvs. sigur are nevoie de flyere, pliante prin care să promovați serviciile pe care le oferiți. Noi vă oferim cele mai bune servicii de DTP pentru realizare pliante, flyere pentru afacerea dvs.

Ziare, reviste

Aveti nevoie sa realizati o publicatie lunara, saptamanala? Nici o problema. Echipa noastra de DTP-isti va poate veni in ajutor, realizand o macheta pentru ziarul sau revista pe care doriti sa o lansati atat off-line cat si on-line.

Vrei produse și automatizari?

Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent.

Ne pasă de protecția datelor dumneavoastră. Citiți Politica noastră de confidențialitate.

Completează formularul pentru a primi o ofertă personalizată.

Completează formularul pentru a primi o ofertă personalizată.

Completează formularul pentru a primi o ofertă personalizată.

Formular trimis cu succes.

Suntem incantați sa vorbim despre proiectul tău și să iți prezentăm o ofertă personalizată. Așteptam cu interes să luăm legătura cu tine pentru a discuta mai multe detalii.